اطلاع رسانی مصاحبه دکتری ۱۴۰۳ دانشکده شیمی

اطلاع رسانی مصاحبه دکتری ۱۴۰۳
دانشکده شیمی
دانشگاه علم و صنعت ایران
ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در مرحله اول آزمون دکتری شیمی در سال ۱۴۰۳ به اطلاع می رساند مصاحبه تخصصی این دانشکده در بازه زمانی ۲۳/۰۳/ ۱۴۰۳و ۱۴۰۳/۰۳/۲۷ (گروه های شیمی فیزیک شیمی تجزیه و نانو شیمی) و ۱۴۰۳/۰۴/۰۴و ۱۴۰۳/۰۴/۰۶ (گروه های شیمی آلی و شیمی معدنی)  مطابق جدول  پیوست و بصورت حضوری در دانشکده شیمی  برگزار می گردد.
ورود به سیستم گلستان   "کلیک کنید"
آخرین بروزرسانی زمانبندی مصاحبه دکتری:
  • گروه شیمی فیزیک 23 و 27 خرداد ماه 1403 ساعت 8 الی 12 و بعدازظهر 14 الی 16 می باشد.
  • نکته: نوبت مصاحبه بر اساس حضور متقاضی خواهد بود.
  • گروه شیمی تجزیه فقط روز چهارشنبه 23 خرداد ماه 1403 ساعت 8 الی 12 می باشد.
  • گروه نانو چهارشنبه 23 خرداد 1403 از ساعت 14 الی 16 و یکشنبه 27 خرداد 1403 از ساعت 8 الی 12 و بعد ازظهر 14 الی 16 می باشد.
  • توجه نمایید که زمان دقیق (روز و ساعت) مصاحبه برای هر داوطلب متعاقبا بر روی سایت دانشکده شیمی اعلام خواهد شد.
  • لیست اعضای هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران که در سال ۱۴۰۳ پذیرش دانشجوی دکتری دارند. (لینک)
  • داوطلبین گرامی (با آزمون و بدون آزمون) مدارک و فرم های زیر را به همراه فرمهای قید شده در سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه تکمیل کرده و هرچه سریعتر در سیستم گلستان بارگذاری نمایند. (آخرین فرصت جهت بارگذاری مدارک تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۱ می باشد)
مدارک مورد نیاز مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سال ۱۴۰۳ ( ارسال به صورت بارگذاری از طریق سیستم گلستان)
  1. فرم مشخصات فردی (فرم ۳۰۰) (لینک) (الزامی) (لازم است داوطلب در روز مصاحبه پرینت فرم تکمیل شده را به همراه داشته باشد)
  2. مدرک کارشناسی (آن دسته از داوطلبان که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند، علاوه بر مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست مدرک کاردانی را نیز ارسال نمایند).
  3. مدرک کارشناسی ارشد (آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ  ۱۴۰۳/۶/۳۱در مقطع کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیل خواهند شد، می‌بایست اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه محل تحصیل مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۳۰ را ارسال نمایند)
  4. دانشجویانی که دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود را انجام داده ولی هنوز موفق به تسویه حساب نشده‌اند، گواهی مبنی بر دفاع و با ذکر معدل را ارسال نمایند
  5. فایلPDF  پایان نامه کارشناسی ارشد
  6. ریز نمرات دوره کاشناسی و کارشناسی ارشد
  7. توصیه نامه استاد راهنمای کارشناسی ارشد
  8. مدارک زبان (IELTS, MSRT, TOLIMO, TOEFL)  در صورت داشتن
  9. مستندات مربوط به فعالیت های پژوهشی (مقالات ISI، علمی و پژوهشی، کتاب های تالیف و ترجمه شده، کنفرانس‌ها، ثبت اختراع، گواهی اتمام پروژه صنعتی و ...). در مورد مقالات و کتاب های تالیف و ترجمه شده ارائه مدارک زیر در سامانه الزامیست : صفحه اول مقالات مجلات که به چاپ نهایی رسیده و دارای شماره جلد و شماره صفحه باشند (در صورت پذیرش نهایی، نامه پذیرش الزامیست). صفحه اول مقالات کنفرانسی که برگزار شده باشند (مقاله بایستی دارای مشخصات کنفرانس باشد). تصویر جلد و شناسنامه کتاب های تالیف و ترجمه شده.
  10. مربیان دانشگاه‌ها باید گواهی مبنی بر عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت متبوع را ارائه نمایند. مربیان دانشگاه آزاد اسلامی باید معرفی‌نامه صادره از سوی مرکز جذب و امور هیات علمی آن دانشگاه را نیز بارگذاری نمایند.
  11. تصویر کارت ملی و شناسنامه
  12. تصویر فرم اولویت‌های انتخاب دانشگاهها در سامانه سازمان سنجش
  13. گواهی در خصوص سوابق تدریس
  14.  ارائه مدارک ایثارگری
  15. پرداخت مبلغ دو میلیون و دویست هزار ریال بابت هر جلسه مصاحبه (به صورت الکترونیکی از طریق سیستم گلستان پرداخت نمایید)

توجه مهم:
  • کلیه داوطلبان ملزم می باشند از طریق سیستم گلستان (golestan.iust.ac.ir) مدارک خود را برای مصاحبه بارگذاری نمایند و مبلغ ذکر شده را به صورت الکترونیکی از طریق سیستم گلستان پرداخت نمایند.
  • زمان بارگذاری مدارک از تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۵ الی ۱۴۰۳/۳/۲۱ خواهد بود و نام کاربری به‌صورت شماره داوطلبی+۰۶۲۰۰ (بدون فاصله) و گذرواژه، کد ملی می‌باشد (به‌عنوان مثال نام کاربری داوطلبی با شماره ۱۲۳۴۵۶ می‌شود: ۰۶۲۰۰۱۲۳۴۵۶)
  • آخرین فرصت جهت بارگذاری مدارک تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۱ می باشد.
  • فرم های تکمیل شده را ضمن بارگذاری در سیستم گلستان در روز مصاحبه به همراه داشته باشید.
  • شماره تماس کارشناس دانشکده : ۷۳۲۲۸۳۴۰
  • داوطلبین گرامی به اطلاعیه های بعدی در سایت دانشکده شیمی دقت نمایند.

دفعات مشاهده: 2724 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر