تقدیر از مشارکت در جشنواره پژوهش و فناوری

متن تقدیر :

​فرهیختگان گرامی و دانشگاهیان ارجمند دانشگاه علم و صنعت ایران

با اهدای سلام و آرزوی سلامتی،

اکنون که جشنواره پاییزه پژوهش و فناوری دانشگاه به پایان خود می رسد بر خود فرض می دانیم از حضور و مشارکت موثر یکایک شما اعضای گرانقدر در رویدادها و نشسست های این جشنواره که با همکاری معاونت فناوری، نوآوری و کارافرینی و پارک علم و فناوری دانشگاه برنامه ریزی و اجرا گردید قدردانی نماییم. شیرینی این جشنواره با دریافت خبرهای پی در پی موفقیت های دانشگاه همچون کسب رتبه اول دانشگاه های کشور در ارتباط با صنعت و جامعه، کسب رتبه اول دانشگاه های کشور در سرانه مقالات علمی، کسب رتبه اول کشور در سرانه مجموع محققان پراستناد، ارتقای چشمگیر رتبه دانشگاه در رتبه بندی های جهانی و سایر افتخاراتی که شرح آن در پوستر پیوست آمده دو چندان گردید. امید آنکه این برنامه ها که رنگ دانشکده ای آن در این دوره چشم نواز تر و امیدبخش تر بود گامی هر چند کوچک در راستای اعتلای جایگاه رفیع دانشگاه در سپهر پژوهش و فناوری کشور و جهان باشد. بی تردید رهنمودهای دانشگاهیان ارجمند علم و صنعت ایران در بهبود کیفیت و تعالی برنامه های آتی این معاونت بخصوص جشنواره تابستانه پیش رو راهگشا خواهد بود.

با آرزوی سلامتی  و توفیقات الهی

معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی

دفعات مشاهده: 773 بار   |   دفعات چاپ: 108 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر