مراسم تقدیر از کارکنان با حضور ریاست دانشکده شیمی و اعضای هیات رئیسه

| تاریخ ارسال: 1401/11/24 |
مراسم تقدیر از کارکنان با حضور ریاست دانشکده شیمی و اعضای هیات رئیسه، روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ برگزار گردید.
در ابتدای مراسم دکتر علی ملکی ریاست دانشکده، ضمن خوشامدگویی به میهمانان از یکایک کارکنان کادر آموزش، پژوهش و سایر بخش های دانشکده تقدیر بعل آوردند،سپس در زمینه فعالیت های آموزشی دانشکده از کارکنان درخواست نمودند تا در جهت پیشرفت و بهبود عملکرد آموزش پیشنهادات خورد را مطرح نمایند . در ادامه دکتر وحید صفری فرد معاون آموزشی پیرامون تغییرات و اصلاحات فعالیت های آموزشی در نیمسال دوم تحصیلی سال ۱۴۰۱ صحبت کردند. در بخش بعدی، دکتر افسانه ملاحسینی معاون پژوهشی ضمن تشکر از کارکنان در زمینه فعالیت های پژوهشی صحبت کردند. سپس دکتر رحمت اله رحیمی معاون فرهنگی از تمامی همکاران دانشکده قدردانی نمودند. در پایان این مراسم، صرف ناهار در جمعی دوستانه و اهدای لوح تقدیر به دست ریاست دانشکده و معاونین آموزشی و پژوهشی و فرهنگی به تمامی کارکنان، مراسم خاتمه یافت.

زمستان ۱۴۰۱

دفعات مشاهده: 934 بار   |   دفعات چاپ: 150 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر