پروتکل های ایمنی و بهداشت
بهداشت فردی

:: دانشگاه تهران میزبان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت
:: برگزاری جلسه کمیته برنامه ریزی دهمین جشنواره دانشگاهی حرکت
:: چاپ مقاله دکتر مهران رضایی در مجله Chemical Society Reviews با ضریب تأثیر ۵۴.۵۶۴
:: جلسه دفاعیه رساله دکتری آقای رضا عیوض زاده کیهان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/27 |

آقای رضا عیوض­زاده کیهان دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۹از رساله دکتری خود تحت عنوان" طراحی و ساخت نانوکامپوزیتهای جدید حاوی پلیمرهای سنتزی و طبیعی و بررسی کاربردهای گرماافزایی (هایپرترمیا)، کاتالیستی و بیولوژیکی آنها " با راهنمایی آقای دکتر علی ملکی  دفاع خواهدکرد.
استاد راهنما: جناب آقای دکتر علی ملکی
  هیات داوران: دکتر محمدرضا نعیمی جمال، دکتر حسین غفوری، دکتر فیروز مطلوبی مقدم، دکتر روزبه جواد کلباسی
  این جلسه ساعت  ۱۴ روز سه شنبه به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.
در تحقیق حاضر، در سه قسمت موضوعی مختلف، مطالعات انجام شد. در موضوع اول، نانوکامپوزیت­هایی بر پایه هیدروژل­ها و پلیمرهای طبیعی، پروتیین استخراج شده از پیله ابریشم و همچنین نانوذرات اکسید فلزی سنتز شدند و سپس تست­های اولیه و پایه­ای زیستی مانند تست سمیت سلولی، تست سمیت نسبت به گلبول­های قرمز خون و همچنین خاصیت ضدمیکروبی آن­ها مورد ارزیابی قرار گرفت. سپس کاربرد زخم بندی این بسترها با آزمایش بر روی زخم­های ایجاد شده در نمونه زنده آزمایشگاهی، مورد مطالعه قرار گرفت و نتایج مطلوبی در درمان زخم­های ایجاد شده به دست آمد. در موضوع تحقیقاتی دوم، نانوکامپوزیت­های مغناطیسی بر پایه پلیمر­های طبیعی طراحی و ساخته شدند و سپس ویژگی­های گرمایی این نانوکامپوزیت­ها توسط راهکار گرماافزایی (هایپرترمیا) جهت کاربردهای ضد سرطانی و همچنین ویژگی­های کاتالیستی جهت حذف فلزات سنگین از محلول­ها مورد بررسی قرار گرفتند. در موضوع تحقیقاتی سوم، پلیمرهای ستاره­ای مغناطیسی با ساختارهای جدید طراحی و ساخته شدند و با توجه به دارا بودن خاصیت مغناطیسی، ویژگی­های گرمایی این ساختارها نیز توسط راهکار گرماافزایی (هایپرترمیا) مورد مطالعه قرار گرفتند که با توجه به دارا بودن گروه­های عاملی آبدوست و در نتیجه همگن بودن در محیط­های آبی بخصوص زیستی، نتایج بدست آمده نشان دهنده­ی کارایی مطلوب این ساختارها در کاربردهای ضد سرطانی بود.

دفعات مشاهده: 331 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر