:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: جلسه معارفه دانشجویان ارشد و دکتری ورودی 98 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۸ |
جلسه معارفه دانشجویان ارشد و دکتری ورودی 98
جلسه رأس ساعت 13 روز شنبه 20/7/98 در آمفی تاتر مشترک دانشکده شیمی و مهندسی مواد و متالورژی تشکیل گردید.
ابتدا دکتر رحمت اله رحیمی رئیس دانشکده شیمی پذیرش دانشجویان را در دانشگاه علم و صنعت ایران خیر مقدم گفتند و  درادامه تاکید نمودند دانشجویان با تمام مشکلات و سختی ها باید درس و کسب علم را در اولویت کار خود قراردهند تا موفق و سربلند شوند. سپس دکتر هاشمیان زاده معاون آموزشی دانشکده در مورد مسائل آموزشی، انتخاب استاد راهنما، اخذ سمینار و اخذ پایان نامه و مسائل آموزشی توضیح دادند. بعد دکتر ملکی معاون پژوهشی دانشکده در مورد پژوهش و تحقیق مقالات به روز جهانی و فعالیت های پژوهشی دانشجویان توضیح دادند.
در پایان تعدادی از دانشجویان نظرات و سوالات خود را مطرح کردند که دکتر هاشمیان زاده و دکتر ملکی پاسخ دادند.
این جلسه ساعت 14:45 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) خاتمه یافت و از دانشجویان پذیرایی گردید.

دفعات مشاهده: 240 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر