اخبار ::

گزارش‌های بازدید دانشکده

تالار افتخارات

منشور اخلاقی

:: بازدید هیات روسی از دانشکده مهندسی راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۷ |

بازدید هیئتی از دانشگاه حمل و نقل سن پترزبورگ از دانشکده مهندسی راه­آهن
هیئت ۵ نفره ای متشکل از الکساندر وای پانیچو رییس دانشگاه دولتی حمل و نقل سن پترزبورگ، آقای ایگورپی. کیسلو مهندس واحد تحقیق و پژوهش در دانشگاه ایالتی سن پترزبورگ /قائم مقام و رئیس کمیسیون رسیدگی به امور حمل و نقلی در مجلس نمایندگان شورای مردمی لنینگراد، آقای جرجی مرکولوف رئیس سازمان مدیریت موسسات آموزشی و پشتیبانی ، آقایان تیمور حداد  حسام الدین عضو هیات علمی و یوری پوزی دای نماینده راه آهن روسیه از دانشکده مهندسی راه آهن بازدید نمودند

در بدو ورود به دانشکده از نمایشگاه علمی پژوهشی فرهنگی که به این مناسبت با همکاری مدیر فرهنگی دکتر اوحدی و کارشناس پژوهشی دانشکده برپا شده بود بازدید نمودند و در این هنگام آقای دکتر ذاکری ریاست دانشگاه مجله بین المللی (IJRARE) که اولین مجله حمل و نقل ریلی است معرفی نمودند. همینطور به ششمین کنفرانس بین المللی پشرفتهای اخیر در مهندسی راه آهن که در تاریخ ۱۸و ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ برگزار می شود اشاره نمودند.
سپس رئیس دانشکده مهندسی راه آهن ( دکتر فاضل ) و آقای الکساندر وای پانیچو رئیس دانشگاه سن پترزبورگ در نشستی با اعضایء هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن به معرفی توانمندیهای طرفین پرداختند و زمینه های همکاری مشترک از جمله ابراز تمایل به تبادل استاد و دانشجو، راه اندازی مرکز تحقیقاتی مشترک ، راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد مشترک بین دو دانشگاه سن پترزبورگ و دانشکده مهندسی راه آهن را بررسی نمودند. در انتها از ازمایشگاههای تخصصی دانشکده مهندسی راه آهن از جمله روسازی و زیرسازی، ترمز ، لکوموتیو ، سیگنالینگ و لجستیک بازدید کردند.

دفعات مشاهده: 618 بار   |   دفعات چاپ: 62 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.48 seconds with 69 queries by YEKTAWEB 3991