:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: دعای روزهای مهمانی خدا
:: ضیافت الهی
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۸ |
آقای احسان تارقلی دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ 27/11/1397 از رساله دکتری خود تحت عنوان" بررسی تجربی و محاسباتی کارایی نانوساختارهای هگزاسیانوفرات برخی فلزات واسطه جهت ذخیره انرژی الکتروشیمیایی " با راهنمایی آقای دکتر سید مرتضی موسوی خوشدل و آقای دکتر محمدصفی رحمانی فر دفاع خواهدکرد.
    استاد راهنمای اول: آقای دکتر سید مرتضی موسوی خوشدل
  استاد راهنمای دوم: آقای دکتر محمدصفی رحمانی فر
  هیات داوران: دکتر علی غفاری نژاد، دکتر بهشته سهرابی، دکتر ناصر هادی پور، دکتر محمدعلی کیانی
  این جلسه ساعت  14:00 روز شنبه مورخ 27/11/97 در اتاق کنفرانس دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.
در این پژوهش، طی یک روش محاسباتی، مقایسه ای بین کارایی هگزاسیانوفرات فلزات آهن و مس جهت بکارگیری به منظور ذخیره انرژی الکتروشیمیایی صورت گرفت. طبق نتایج بدست آمده در این بخش مشخص گردید که هگزاسیانوفرات مس در مقایسه با هگزاسیانوفرات آهن کارایی بهتری برای این منظور دارد. فلذا در بخش دیگری از کار، با بهره گیری از یک روش ساده مبتنی بر فن هم رسوبی در حضور سوسپانسیون اکسید گرافن، نانوکامپوزیت دوجزئی هگزاسیانوفرات مس/ اکسید گرافن کاهش‌یافته با موفقیت سنتز شد. بعد از انجام آزمون های شناسایی و حصول اطمینان از تشکیل نانوکامپوزیت مورد نظر، سنجش‌های الکتروشیمیایی بر روی آن صورت گرفت. طی این آزمون ها، ظرفیت ویژه F g-1 548 در چگالی جریان A g-1 5/0 در گستره پتانسیل V 0/1-20/0- نسبت به الکترود مرجع Ag/AgCl در الکترولیت M 50/0 K2SO4 در طی چرخه‌های شارژ و دشارژ گالوانواستاتیک بدست آمد. در بخش دیگری از این پژوهش، با کمک قالب PVP ترکیب CoHCF را با مورفولوژی مکعبی سنتز کرده و کارایی الکتروشیمیایی آن را موردبررسی قراردادیم. آزمون‌های الکتروشیمیایی ظرفیت mA h-1 11 را در چگالی جریان A g-1 0.5 نشان داد. همچنین در این تحقیق، کارایی گرافن اصلاح‌شده با هگزاسیانوفرات موردبررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بهبود قابل‌توجهی در جذب اتم‌های پتاسیم با اصلاح ساختار گرافن با هگزاسیانوفرات حاصل می‌شود.
دفعات مشاهده: 207 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر