درباره دانشگاه::

حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: با حکم وزیر علوم، دکتر ذاکری به ریاست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۱ |
با حکم وزیر علوم، دکتر ذاکری به ریاست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد

دکترغلامی (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، طی حکم مورخ ۹۷/۴/۶، دکتر جبارعلی ذاکری را برای مدت چهار سال به ریاست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب کرد.
در حکم وزیر علوم، خطاب به دکتر ذاکری آمده است: با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی بر اساس مصوبه جلسه ۸۰۹ مورخ ۹۷/۳/۲۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این حکم از ۹۶/۱۲/۲۰ برای مدت چهار سال به ریاست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب می شوید. امیدوارم با سعی و اهتمام جنابعالی و بر اساس اهداف و سیاست های دولت تدبیر و امید و برنامه های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و بهره مندی از تجربه های مفید استادان، محققان و کارشناسان محترم و جلب مشارکت دانشگاهیان و دانشجویان عزیز و همفکری با سایر مسئولان دانشگاهی برای اعتلای نظام آموزش عالی کشور، گامهای موثری بردارید.
در بخش دیگری از این حکم آمده است: انتظار می رود با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر صرفه جویی در هزینه ها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط و قانونمندی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه با اتکال به خداوند متعال، نهایت کوشش و اهتمام خود را به کار برید.
روابط عمومی دانشگاه، انتخاب شایسته دکتر ذاکری به سمت ریاست دانشگاه علم و صنعت ایران را به وی و همه دانشگاهیان دانشگاه تبریک گفته، برای ایشان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

دفعات مشاهده: 1099 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.29 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767