:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی و طرح تحول بزرگ اقتصادی کشور / 9 مهر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان در ماه های محرم و صفر/ 15 مهر و 13 آبان 1397
:: نشست اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی /31شهریور1397
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |

خانم   زهرا دولت خواه   دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ  دوشنبه 28 خرداد ماه 97  از رساله دکتری خود تحت عنوان" تهیه و کاربرد بیوکاتالیست­های طبیعی و نانوبیوکاتالیست­های هیبرید فلزی هتروژن در واکنش­های جفت شدن و دومینو " با راهنمایی خانم دکتر شهرزاد جوانشیر دفاع خواهدکرد.
    استاد راهنمای اول:  خانم دکتر شهرزاد جوانشیر
    استاد راهنمای دوم:  -
  هیات داوران: آقای دکتر بلالائی- آقای دکتر کیانمهر- آقای دکتر نعیمی جمال- آقای دکتر دکامین
  این جلسه ساعت 15:30 روز دوشنبه 28 خرداد 97 در آمفی تئاتر دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.

در سال­های اخیر، نگرشی سازگار با محیط زیست بـه علم شیمی و فرآیندهای صنعتی باعث بوجود آمدن چالش­های فراوان در صنعت و زمینه­های تحقیقاتی دانشگاهی گردیده است. به دنبال این چالش­ها، به منظور رفع موانع نشأت گرفته از آن­ها، فناوری­های مبتنی بر شیمی سبز و به خصوص استفاده از کاتالیزورهای طبیعی به عنوان نگرشی راهگشا مورد توجه بسیاری از شیمیدانان قرار گرفته است. در همین راستا در این پروژه به بررسی بیوکاتالیزورهای طبیعی از جمله ایزین­گلس، آیریش موس و غلاف بادام زمینی به عنوان منبعی سرشار از پلی­ساکاریدها می­پردازیم؛ در ادامه آن، تهیه پالادیوم نشانده شده بر روی این بسترهای نانوبیوکاتالیزوری را ارائه داده و به بررسی کاربرد این کاتالیزورها در برخی از واکنش­های شیمی آلی مانند واکنش­های چندجزئی و واکنش­های جفت شدن تقاطعی سوزوکی و شبه سوزوکی خواهیم پرداخت. همچنین از این کاتالیزورهای زیستی به عنوان بستری برای اتصال به فلز مس و رفع معایب ناشی از هم­فاز بودن کاتالیزور استفاده شده است. در نهایت، کارایی این کاتالیزورهای ناهمگن در واکنش کلیک برای تهیه مشتقات 3،2،1-تری­آزولی مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته است. سهولت سنتز کاتالیزورهای ارائه شده در این پروژه و عدم نیاز به افزودن لیگاند یا هرگونه معرف کاهنده، و در ادامه تهیه مشتقات ترکیبات آلی در حلال­های سبز و فرایندهای سازگار با محیط زیست از مزایای کار پیش رو است.

دفعات مشاهده: 334 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر