:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: مراسم گرامیداشت روز کارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران / 18 اردیبهشت 1397
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۹ |
آقای سید مصطفی رحیمیان کلور دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ 2/2/97 از رساله دکتری خود تحت عنوان "مطالعه اثر نقص نانولوله روی خواص مکانیکی نانوکامپوزیت‌های نانولوله/رزین اپوکسی" با راهنمایی آقای دکتر سید مجید هاشمیان‌زاده و آقای دکتر محمود مهرداد شکریه دفاع خواهدکرد.
    استاد راهنمای اول: آقای دکتر سید مجید هاشمیان‌زاده
  استاد راهنمای دوم: آقای دکتر محمود مهرداد شکریه
  هیات داوران: آقای دکتر حسین غریبی- آقای دکتر علی مقاری- آقای دکتر محمدرضا نعیمی‌جمال- آقای دکتر سید مرتضی موسوی خوشدل و خانم دکتر بهشته سهرابی
  این جلسه ساعت  16 روز یک‌شنبه در سالن کنفرانس دانشکده شیمی (اتاق سبز) برگزار خواهد شد.
  چکیده : هدف اصلی این رساله مطالعه خواص نانوکامپوزیتهای نانولوله/رزین اپوکسی در سطوح اتمی با استفاده از شبیه‌سازی دینامیک مولکولی و محاسبات کوانتومی است. در این راستا اثر ساختار و نقص‌ در نانولوله‌های کربنی محصور، روی خواص مکانیکی نانوکامپوزیت بررسی شده‌است. تعداد متفاوتی از نقص‌های تروور-استون-والز و جای‌خالی به نانولوله اعمال و هر یک از ساختارها با استفاده از محاسبات کوانتومی بهینه شده و توزیع بار حاصل از این نقص‌ها محاسبه می‌شود. برای مدل‌سازی پلیمر گرماسخت و فرایند پخت در شبیهسازی دینامیک مولکولی، الگوریتمی طراحی و در محیط فرترن اجرا شده است. این مطالعات موید اهمیت ایجاد پیوندهای عرضی در مدل‌سازی پلیمرهای ترموست است. با ترکیب این برنامه و نرم‌افزار LAMMPS، حجمِ معرفِ نانوکامپوزیت نانولوله/اپوکسی مدل‌سازی شده و بعد از به تعادل‌رسانی اولیه، توسط شبیه‌سازی دینامیک مولکولی غیرتعادلی مطالعه می‌شود.
دفعات مشاهده: 116 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر