درباره دانشگاه::

خبرنامه شماره ۲۱۳

خبرنامه شماره ۲۱۲

آرشیو خبرنامه الکترونیک

:: دستاوردهای نشست معاونین آموزشی دانشگاههای سطح یک کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ |
دستاوردهای نشست معاونین آموزشی دانشگاههای سطح یک کشور

دانشگاه علم و صنعت ایران، در نشست معاونین آموزشی دانشگاههای سطح یک کشور 28 و 29 آذرماه 1396 در مشهد برگزار شد، حضوری فعال داشت.
دکتر محسن کلانتر (معاون آموزشی دانشگاه)، درباره مباحث و نتایج این نشست توضیح داد: معاونت آموزشی دانشگاه در این نشست، به عنوان عضو فعال شرکت داشت و زمینه های مشارکت دانشگاه در ساماندهی آموزش عالی کشور در چند حوزه را پیگیری کرد که از جمله مهمترین آنها، نهایی شدن 40 درصدی پذیرش استعدادهای درخشان بدون آزمون در مقاطع بالاتر (20 درصد از داخل و 20 درصد از خارج دانشگاه) بود که مورد تایید قرار گرفت و با حضور معاون آموزشی  و مدیر دفتر استعدادهای درخشان وزارت علوم، تصویب شد. همچنین اجرای آیین نامه های اخیر معاونت آموزشی وزارت عتف و طرح موضوع واگذاری اختیارات در خصوص بازنگری آیین نامه ها برای دانشگاههای سطح یک کشور، مورد تایید مجدد قرار گرفت.
دکتر محسن کلانتر افزود: نحوه پذیرش دانشجویان دکترا در سالهای آتی، موضوع دیگری بود که به بحث گذاشته شد و قرار شد با وزارت عتف در این خصوص مکاتبه و در صورت نیاز با اعضای کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی جلساتی در این خصوص برگزار شود.
گفتنی است در مراسم افتتاحیه نشست معاونین آموزشی دانشگاههای سطح یک کشور، معاون آموزشی و مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رییس و معاونان دانشگاه مشهد حضور داشتند و دانشگاه علم و صنعت ایران با طرح موضوعات مناسب دستاوردهای خوبی از نشست داشته است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1357 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3729