:: نشست فرهنگی اساتید / آشنایی با نقشه جامع علمی کشور /4دی 1396
:: دیدار هیأت رئیسه و اساتید با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) / 27آذر1396
:: نشست فرهنگی اساتید / نظام آراستگی محیط کار / 27 آذر 1396
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۳ |

خانم زهرا کریمی دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ 18/12/96  از رساله دکتری خود تحت عنوان" استفاده از کاتالیزورهای زیستی بر پایه کیتوزان و آلژنیک اسید و نانوکامپوزیت­های زیستی صدف فرآوری شده در سنتز ترکیبات 4H- پیران و 4،1-دی هیدرو پیریدین و پیریمیدون­ها " با راهنمایی آقا ی دکتر محمد قربان دکامین/محمدرضا نعیمی جمال دفاع خواهدکرد.
    استاد راهنمای اول: دکتر محمد قربان دکامین
  استاد راهنمای دوم: محمدرضا نعیمی جمال
  هیات داوران: دکتر فیروز مطلوبی مقدم/دکتر سعید بلالایی/دکتر آزاده تجردی/دکتر حسین غفوری
  این جلسه ساعت  10 روز 18/12/96 در کلاس 3 دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.
  چکیده : امروزه شیمی سبز[1] به واکنش­های شیمیایی سالم با محصولات بی­خطر و حداکثر بهره (حداقل مصرف ماده و انرژی) می­پردازد، واکنش­های چند جزیی[2] و نانوکاتالیزورها می­توانند ما را به سوی این هدف سوق دهند. سنتز ترکیبات هتروسیکل و حدواسطهای دارویی به دلیل داشتن طیف وسیعی از خواص زیستی و دارویی قسمت مهمی از مطالعات سنتزی را شامل می­شود. با توجه به اهیمت پلیمرهای زیستی و اهمیت استفاده آن­ها در سنتز شیمی آلی، در این پژوهش از کاتالیزورهای زیستی بر پایه پلیمرهای آلژنیک اسید و کیتوزان به صورت طبیعی و بدون فرآوری ثانویه و یا ترکیب آن­ها با کاتیون­های فلزی و نانو کامپوزیت­های زیستی به صورت طبیعی یا پس از فرآوری ثانویه (ترکیب صدف و سدیم آلژینات مغناطیسی) به عنوان کاتالیزورهای ناهمگن ملایم، تجدیدپذیر، سازگار با محیط زیست جهت سنتز مواد آلی در واکنش­های چند جزیی و سنتز ترکیبات هتروسیکل استفاده شد. از مزایای این پژوهش می­توان به: استفاده از کاتالیزورهای زیستی قابل بازیافت و فاقد فلزات واسطه سمی، ساده بودن روش آزمون، زمان کوتاه واکنش، بهره بالا، کم هزینه بودن ، استفاده از حلال­های سبز و آلودگی کمتر اشاره نمود.

[1] Green Chemistry
[2] Multi Component Reaction
دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر