درباره دانشگاه::

آرشیو خبرنامه الکترونیک

حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
 مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : 398

:: کسب هشت مقام توسط انجمنهای علمی دانشگاه در جشنواره ملی حرکت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ |
کسب هشت مقام توسط انجمنهای علمی دانشگاه در جشنواره ملی حرکت

در دهمین جشنواره ملی حرکت، انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران،  با کسب ۸ مقام و احراز بیشترین مقام در بین دانشگاه های صنعتی کشور، برای سومین سال متوالی روند صعودی را ادامه دادند.
دهمین جشنواره ملی حرکت، چهارم تا هفتم دی ماه در دانشگاه کرمانشاه برگزار شد و در مراسم اختتامیه، با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسئولان دانشگاه رازی و جمعی از مسئولان استانی از انجمن های علمی دانشجویی، گروه های دانشجویی و دانشجویان برتر در قالب دو عنوان «شایسته تقدیر» و «برگزیده» تقدیر به عمل آمد. همچنین در این مراسم دانشگاه های برتر در حوزه عملکرد انجمن های علمی دانشجویی، اتحادیه های برتر و غرفه های برتر معرفی شدند و لوح سپاس و تندیس جشنواره را دریافت کردند.
در این جشنواره انجمن های علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با کسب یک عنوان برگزیده و هفت عنوان شایسته تقدیر، خوش درخشیدند.
اسامی و عناوین برگزیدگان دانشگاه در دهمین جشنواره ملی حرکت، به شرح زیر است:
-1 انجمن علمی تحصیلات تکمیلی به دبیری دکتر سید امیر سعادتجو؛ کسب عنوان انجمن علمی برگزیده و انجمن علمی شایسته تقدیر در حوزه فعالیت علمی خلاقانه
-2انجمن علمی معماری و شهرسازی به دبیری احسان کازرونی؛ کسب عنوان انجمن علمی شایسته تقدیر در حوزه های انجمن علمی برتر و برگزاری مسابقه
-3انجمن علمی فیزیک به دبیری فاطمه عسگری؛ کسب عنوان انجمن علمی شایسته تقدیر در حوزه فعالیت علمی خلاقانه
-4انجمن علمی مهندسی راه آهن به دبیری عاطفه قاسمی؛ کسب عنوان انجمن علمی شایسته تقدیر در حوزه فضای مجازی
-5انجمن علمی مواد و متالورژی به دبیری علی شریفی؛ کسب عنوان شایسته تقدیر در حوزه برگزاری مسابقه
-6انجمن علمی دانشکده مهندسی عمران به دبیری علی خداقلی؛ کسب عنوان شایسته تقدیر در حوزه نشریه علمی

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1072 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3638