:: برگزاری کارگاه ویژه اساتید مشاور / 14 آذر 1396
:: اطلاعیه 1-انتخاب استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 96
:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۵ |

آقا ی ابوالفضل عباس زاده دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ 20/08/1396 از رساله دکتری خود تحت عنوان" سنتز و شناسایی نانوکامپوزیت های مغناطیسی آهن اکسید بر پایه MOF-199 و کاربرد آنها در جذب آلاینده های زیست محیطی " با راهنمایی خانم دکتر آزاده تجردی  دفاع خواهدکرد.
    استاد راهنمای اول: دکتر آزاده تجردی
  استاد راهنمای دوم: ............................................
  هیات داوران: دکتر علیرضا محجوب، دکتر سعید دهقانپور، دکتر فرانک منطقی، دکتر محمد قربان دکامین
  این جلسه ساعت  10-8 روز شنبه در اتاق کنفرانس دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.

چکیده : در سال های اخیر استفاده از چارچوب های فلز-آلی(MOF)  و نانوکامپوزیت های مغناطیسی در زمینه های مختلف شیمی به دلیل خواص منحصر بفردی که دارند در زمینه های وسیع دانش، مانند بیوپزشکی، سیالات مغناطیسی، کاتالیزور، بیوتکنولوژی، ذخیره اطلاعات و اصلاح محیط زیست بسیار قابل توجه می باشد. در بین نانو ذرات مغناطیسی، نانو ذرات آهن به دلیل برخورداری از یک سری ویژگی های خاص مثل سهولت سنتز ، مساحت سطح به حجم زیاد، خاصیت سوپرمغناطیسی، امکان استخراج ساده و سریع گونه­های مختلف تنها با به کارگیری یک میدان مغناطیسی خارجی می توانند به عنوان جاذبی ویژه در جداسازی و استخراج گونه های مختلف آلی و معدنی به ویژه آلاینده های زیست محیطی به کار گرفته شوند. در این راستا در رساله حاضر از چارچوب های فلز-آلی مغناطیسی بر پایه MOF-199 در حذف و استخراج فلزات سنگین استفاده شده است. با استفاده از نانو جاذب ها می توان این عناصر و ترکیبات آن ها را از محیط به راحتی از آب حذف کرد و علاوه بر این استخراج و اندازه گیری نمود. در واقع سنتز جاذبهای دارای خاصیت مغناطیسی باعث حذف مراحل وقت گیر صاف کردن و سانتریفوژ شده و لذا باعث صرفه جویی در وقت میشود. علاوه بر این به دلیل مغناطیسی بودن، میزان هدر رفت جاذبها بسیار کمتر شده و امکان بازیابی آنها به راحتی فراهم می گردد. برهمکنش‌های بین نانوذرات و محیط اطراف آن‌ها به شدت تحت تأثیر سطح و گروه‌های عاملی سطحی نانوذرات قرار دارد بنابراین برای افزایش ویژگی های MOF-199 آنها را عامل دار کردیم. جذب شیمیایی الکترواستاتیکی یا افزودن لیگاند، و اتصال کووالانسی تعویض لیگاند  از جمله روش‌هایی هستند که برای تغییر و اصلاح سطح نانوذرات استفاده می‌شوند. لذا هدف اصلی در این فصل سنتز چارچوب فلز-آلی مغناطیسی عاملدار شده جهت استخراج و حذف گزینشی فلزات سنگین از نمونه های حقیقی مختلف بهره می باشد.

دفعات مشاهده: 176 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر