درباره دانشگاه::

خبرنامه شماره ۲۰۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد پردیس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد پردیس

ضمن عرض تبریک قبولی در مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران ، بدینوسیله برنامه زمانبندی جهت حضور در دانشگاه برای انجام ثبت نام به شرح ذیل اعلام می شود.  آدرس محل ثبت نام: تهران - میدان رسالت - خیابان هنگام - خیابان دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشگاه علم و صنعت ایران - درب اصلی دانشگاه - آمفی تئاتر شهید بهرامی
ضمنا جهت اطلاع از مدارک و ضوابط ثبت نام اطلاعیه بعدی را ملاحظه فرمایید.
برنامه زمانبندی ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد از روز دوشنبه 96/6/13 لغایت 96/6/15
روز و تاریخ صبح از ساعت 8:30 لغایت 12 عصر از ساعت 14 لغایت 16
دوشنبه 96/6/13 کلیه رشته گرایشهای مهندسی صنایع (بهینه سازی سیستم ها - سیستم های اقتصادی اجتماعی - لجستیک و زنجیره تامین - مدیریت مهندسی)
کلیه رشته و گرایشهای مدیریت (مدیریت فناوری اطلاعات - کسب و کار الکترونیک، مدیریت تکنولوژی - نوآوری تکنولوژی ، مدیریت تکنولوژی - انتقال تکنولوژی ، کارآفرینی - کسب و کار جدید، مدیریت کسب و کار - استراتژی ، مدیریت کسب و کار- بازاریابی) کلیه رشته گرایشهای مهندسی مکانیک (مهندسی مکانیک - ساخت و تولید، مهندسی مکانیک - طراحی کاربردی، مهندسی مکانیک - تبدیل, انرژی، مهندسی پزشکی - بیومکانیک)