اعضای هیات علمی ::
امور پژوهشی::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: قابل توجه داوطلبان مصاحبه تخصصی دوره دکترا سال 97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۴ |

داوطلـبان گرامی ضمن تبریک قبولی در مرحله اول آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر سال 97 به اطلاع میرساند مصاحبه تخصصی دانشکده مهندسی کامپیوتر، روز دوشنبه مورخ 1397/03/28 در نوبت صبح گرایش سخت افزار و نرم افزار و  نوبت بعداز ظهر گرایش شبکه های کامپیوتری روز سه‏ شنبه مورخ 1397/03/29  گرایش هوش مصنوعی برگزار می‏گردد. همچنین عزیزانی که در همین روزها در خارج از تهران مصاحبه دارند می توانند بعد ازظهر روز سه شنبه 29 خرداد ماه (با همراه داشتن مستندی مبنی بر انجام مصاحبه روز قبل) جهت انجام مصاحبه مراجعه نمایند. ضروری است این افراد تا تاریخ 25 خرداد از طریق ایمیل به اینجانب (یوسف زادی) اعلام نمایند (آدرس ایمیل در سایت دانشکده موجود است.) . ساعت دقیق مصاحبه ها به تفکیک گرایش هاو جدول زمانبندی دقیق برای هر متقاضی متعاقباً اعلام میگردد. خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمایید :

1- پس از اعلام نتایج آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور، متقاضیان معرفی شده به این دانشکده جهت ارزیابی تخصصی می‏بایست کلیه مدارک و مستندات* خود رابه همراه فرم تکمیل شده مشخصات و گرایش مورد نظر جهت مصاحبه ،ازتاریخ 1397/03/13 تا حداکثر 1397/03/18 در سامانه تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت ایران (ثبت نام دوره دکتری مهندسی کامپیوتر سال 1397) وارد نمایند.

مرورگر شما حتما باید internet explorer باشد

آدرس سامانه :https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm

2- با توجه به زمان کوتاه برای ارزیابی مدارک داوطلبان، مهلت ثبت نام و ورود اطلاعات در سامانه تمدید نخواهد شد. بدیهی است عدم تکمیل فرم و ارسال موارد ذکر شده به منزله انصراف از شرکت در مصاحبه میباشد.

3- صحت اطلاعات وارد شده در سامانه به عهده داوطلب می باشد و در صورتیکه در هر مرحله از فرایند پذیرش داوطلب و یا حتی پس از قبولی در دانشگاه مشخص گردد که اطلاعات وارد شده با اطلاعات واقعی مغایرت دارد مطابق با قوانین برخورد خواهد شد و پذیرش داوطلب لغو می گردد.

4-هر داوطلب بایستی صرف نظر از نوع ورود (روزانه، نوبت دوم و پردیس خودگردان )هزینه جداگانه ای برای ثبت نام در هر گرایش پرداخت نماید(پرداخت هزینه به صورت آن لاین انجام خواهد شد).

5-لازم به ذکر است  از 100 امتیاز کل، 50 نمره مربوط به آزمون متمرکز، 30 نمره مربوط به مصاحبه حضوری و  20 نمره مربوط به سوابق آموزشی و سوابق پژوهشی داوطلب میباشد.

6-متقاضیان واجد شرایط اعلام شده بایستی کلیه مدارک و مستندات خود را  که قبلا بصورت الکترونیکی  در سامانه دانشگاه بارگذاری نموده اند، حداقل نیم ساعت قبل از زمان مصاحبه به تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی کامپیوتر تحویل نمایند.

*در مورد مقالات و کتاب های تالیف و ترجمه شده ارائه مدارک زیر در سامانه الزامیست :

* صفحه اول مقالات ژورنال که به چاپ نهایی رسیده و دارای شماره جلد و شماره صفحه باشند ( در صورت پذیرش نهایی، نامه پذیرش الزامیست)

* صفحه اول مقالات کنفرانس که برگزار شده باشند (مقاله بایستی دارای مشخصات کنفرانس باشد)

* تصویر جلد و شناسنامه کتاب های تالیف و ترجمه شده

مدارک لازم  جهت ارائه در روز مصاحبه :

1. فرم اطلاعات داوطلبان به صورت تکمیل شده
  2. اصل کارت ملی و یا شناسنامه و تصویر آن
  3. کلیه مستندات فعالیت های پژوهشی (مقالات، کتب، اختراعات و ...)
  4. اصل مدرک کارشناسی و تصویر آن به همراه ریز نمرات
  5. اصل مدرک کارشناسی ارشد و تصویر آن به همراه ریز نمرات
  6. اصل مدرک زبان
  7. سوابق تدریس
  8. تصویر پرداخت الکترونیکی هزینه مصاحبه یا اصل فیش واریزی (پرداخت وجه-بجز پردیس- به صورت الکترونیکی و از طریق سیستم گلستان انجام خواهد شد.)
  9. گواهی معتبر مبنی بر داشتن شرایط استفاده از سهمیه قبول شده (ویژه مربیان، رزمندگان و ایثارگران )
  10. توصیه نامه (بالاخص از استاد راهنما)

راهنمای بارگذاری اطلاعات
          قابل توجه داوطلبان دکتری 1397 دانشکده مهندسی کامپیوتر
        به اطلاع می رساند نام کاربری و گذرواژه جهت بارگذاری مدارک و سوابق آموزشی و پژوهشی برای شرکت در مصاحبه دکتری 1397 دانشکده مهندسی کامپیوتر
        به شرح ذیل می باشد:

نام کاربری= شماره داوطلبی 49
       گذر واژه = کد ملی (بدون رقم صفر در سمت چپ)

به عنوان مثال در صورتی که شماره داوطلبی شما در آزمون برابر 11111 بوده، نام کاربری شما برابر 4911111 و اگر کد ملی شما برابر 0011111111 است
       گذرواژه برابر 11111111 است.
دفعات مشاهده: 5600 بار   |   دفعات چاپ: 233 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3705