:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: پیام و شرح وضایف رئیس دانشکده ::

پیام رئیس دانشکده شیمی

پیچیدگی و تغییرات رو به تزاید و تحولات شگرف، عمیق و گسترده ای که هر روز در تمامی عرصه های زندگی رخ می دهد، ذهن و اندیشه دانشمندان و صاحبنظران دردمند را که دل در گرو تعالی کشور دارند، در رویارویی با پدیده هایی همچون ضرورت پاسخگویی به نیاز بخش های صنعتی، توسعه پژوهش های پویا، ورود به عرصه دانش های نوپدید و ... قرار داده است. قرارگرفتن در چنین شرایطی، ضرورت انجام برخی اقدامات از جمله ایجاد فرصت های بروز خلاقیت و نو آوری، توسعه توانمندیهای بالقوه و فراهم آوردن بستر بکارگیری قابلیت ها و شایستگی ها برای جوانان و دانش پژوهان با استعداد این مرز و بوم را بیش از پیش اجتناب نا پذیر می سازد.

این رویکرد موجب گردید که دانشکده شیمی با تدارک علمی و تجهیزات سازگار با شرایط و استاندارد های آموزش عالی در گرایش های شیمی معدنی و شیمی فیزیک در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو نماید.

عملکرد موفقیت آمیز دانشکده مذکور از نگاه دانشجویان و استادان و اقبال علاقمندان به ادامه تحصیل در آن، زمینه توسعه دانشکده مزبور را سرعت بخشید به نحوی که مسوولان امر را برآن داشت تا علاوه بر گرایش فوق الذکر در گرایش های شیمی تجزیه و شیمی آلی نیز نسبت به پذیرش دانشجو اقدام و مقدمات امر را برای پذیرش دانشجو در مقطع دکترای شیمی در گرایش های شیمی معدنی و شیمی فیزیک در آینده نزدیک فراهم نماید.

اعتقاد راسخ دارم با حضور شما دانشجویان مصمم، با اراده و پرتلاش در این دانشکده که به حق باید آن را در ردیف دانشکده های برتر شیمی دانشگاههای معتبر کشور ارزیابی نمود، می توان به آینده امید بخشی امیدوار بود .که آوازه و  اعتبار علمی آن با نهادهای مشابه در سطح دانشگاههای معتبر جهان برابری نماید.

شرح وظایف رئیس دانشکده:

- نظارت بر حسن اجرای مصوباتی که از طریق رئیس دانشگاه ابلاغ می شود و ایجاد زمینه های مناسب برای رشد استعدادهای تحصیلی

- ایجاد هماهنگی و نظارت بر امور آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی واحد

- نظارت بر حسن اجرای وظایف آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی واحد

- ارزیابی و هماهنگ کردن کلیه فعالیتهای واحدهای تابعه

- نظارت بر کار شوراهای مختلف واحد

- ارزیابی فعالیت سالیانه واحد و گزارش آن به رئیس دانشگاه

- پیشنهاد انتصاب معاونین دانشکده و مدیران گروهها به رئیس دانشگاه

- ایجاد ارتباط و هماهنگی با معاونین دانشگاه جهت اجرای مقررات و ضوابط مربوط در واحد

- نظارت بر عملکرد کادر غیرهیات علمی دانشکده وارزیابی فعالیت و رفتار آنها با مشارکت مدیران واحدهای تابعه

- بررسی و برآورد نیازهای مالی، استخدامی، تجهیزاتی و تحقیقاتی دانشکده و اعلام آن به مقامات مسئول سازمان مرکزی دانشگاه

- شرکت درشوراهای ذیربط دانشگاه و انعکاس نتایج و گزارشات شوراها به اعضای هیات علمی و کارکنان و احیاناً دانشجویان دانشکده در گردهمائیهای مربوط